PRZYSTAWKI ZIMNE
Gebżalia
(mozarella w sosie gruzińskim z miętą, czosnkiem, jogurtem i przyprawami)

17 zł
Pieczarki po gruzińsku
(zapiekane pod złocistym serem)

18 zł
Carpaccio z jagnięciny
(podawane z kozim serem, marynowanymi burakami, selerem naciowym i pomidorkami koktailowymi)

29 zł






Banica
(tradycyjne bałkańskie ciasto, przekładane serem i szpinakiem, podawane z jogurtem)

16 zł



PRZYSTAWKI GORĄCE
Bakłażan grillowany
(z pastą orzechową, posypaby ziarenkami granatu)

24 zł
Dolma
(ryż z przyprawami, zawijany w liściach winogron)

15 zł
Adżapsandali
(grillowane warzywa, papryka, bakłażan, czosnek, cebula, pomidory, przyprawy, gruzińskie zioła)

16 zł






Lobio
(czerwona fasola z orzechami, cebulą i świeżą kolendrą)

16 zł
© Copyright 2017